Om oss

EleganceOfSweden

Elegance of Sweden är ett svenskt företag grundat år 2022 i Jönköping med en tydlig vision - att vara det självklara valet för iPhone-skal och andra iPhone-tillbehör i Sverige. Vårt sortiment inkluderar eleganta Apple Watch-band, iPhone-skal, laddare, kablar och mycket mer. Vårt huvudfokus är snabba leveranser, omfattande expertis och högkvalitativa tillbehör.

Vår resa började under min gymnasietid när ett UF-projekt inom entreprenörskap väckte mitt intresse för e-handel och digitala affärer. Med stöd från min familj, särskilt mina föräldrar, dök vi djupt in i denna nya värld. Vi tog kurser inom allt från marknadsföring till butiksdesign och läste ett överflöd av böcker. Jeff Bezos biografi inspirerade oss särskilt.

Som en familj av Apple-entusiaster var valet av Apple-tillbehör som vår nisch en naturlig sådan. Vårt mål är att erbjuda en komplett plattform för allt som rör Apple-produkter - från mobilskal, fodral, laddare och kablar till trådlösa laddare, power banks och Apple Watch-band.

Vi testade marknaden genom att initialt sälja produkter i små kvantiteter på plattformar som Tradera för att bedöma marknadens reaktion och identifiera pålitliga kinesiska leverantörer. Efter officiell lansering hösten 2022 fortsatte vi att växa, med över 500 produkter i vårt sortiment sommaren 2023.

Vår filosofi är starkt influerad av Jeff Bezos, med fokus på kundservice och -nöjdhet. Vi erbjuder flera kommunikationskanaler, inklusive chatt, e-post, telefon och sociala medier, för att stödja och interagera med våra kunder. Snabba leveranser, högkvalitativa produkter och generösa villkor som 60 dagars öppet köp och kostnadsfri efterförsäljningsgaranti är våra löften till våra kunder.

Vi strävar efter en hållbar tillväxttakt, med målet att bli Sveriges naturliga destination för Apple-tillbehör. Vi ser fram emot fortsättningen av vår resa och delar den med våra fantastiska kunder.

Företagsinformation

Elegance of Sweden AB

Safirgatan18

55447 Jönköping

Sverige

Organisationsnummer: 559365-4329

Momsregistreringsnummer:SE559365432901

Sommarrean är igång – hitta de bästa priserna nu! 🎁✨

Fri frakt samt mängder på rabatter på alla produkter!